Verhuur en verkoop

Verhuur en verkoop

Zoekt u een huurder of koper voor uw commercieel vastgoed? Onze vastgoedspecialisten zijn gedreven om samen met u het meest optimale resultaat te behalen.

Doelgericht op zoek

Wanneer u al klant bij ons bent kennen we uw wensen tot in detail. Bent u nieuw, dan zorgen we dat we u op hetzelfde niveau leren kennen. We horen dan ook graag uw verhaal zodat we een strategie kunnen bepalen voor de beste aanpak. Door samen de visie te bepalen kunnen we de markt inschatten en een concreet en realistisch plan maken, zodat we de juiste huurder(s) of koper(s) kunnen vinden. Dit traject begeleiden we vervolgens van A tot Z: van het verzamelen van de juiste projectinformatie tot de oplevering en sleuteloverdracht.

Proactief handelen

Dankzij ons grote zoekersbestand hebben we veel partijen achter de hand, waardoor we onderhands al kandidaten kunnen vinden voor het huren of kopen van uw commercieel vastgoed. Bij een succesvolle match stellen we de huur- of koopovereenkomst op met de best mogelijke voorwaarden. We gaan als ambassadeur van uw vastgoed actief voor het optimale resultaat, op een eerlijke, realistische en no-nonsense manier.

Full-service vastgoedpartner

Ons team handelt op basis van 30 jaar ervaring in de Randstad, waardoor we onze regionale kennis en grote netwerk voor u in kunnen zetten. Onze basis ligt in de makelaardij, maar inmiddels zijn we uitgegroeid tot full-service vastgoedpartner. Dit betekent dat we u ook op hetzelfde niveau kunnen ondersteunen bij de aanhuur en aankoop van commercieel vastgoed, het voeren van heronderhandelingen, het dagelijkse en administratieve beheer van uw vastgoed en het verwerven van een belegging. Hierbij gaan we altijd voor persoonlijk contact en het optimale resultaat op de lange termijn.

Op zoek naar een huurder of koper?

Neem dan contact met ons op, zodat onze vastgoedadviseurs doelgericht voor u op zoek kunnen gaan. Bekijk ondertussen onze recente succesvolle transacties.

Wilt u kennis met ons maken?

Neem contact met ons op!

Contact
  • Concreet en realistisch
  • Deskundig advies
  • Regionale expertise
  • Vastgoedpartner van A tot Z