Taxaties en Consultancy

Taxaties en Consultancy

De onafhankelijke taxatieafdeling van Basis Taxaties & Consultancy helpt u graag aan adequate taxaties en advies bij complexe vastgoed- en taxatievraagstukken.

Taxaties voor uiteenlopende doeleinden

Onze taxateurs helpen u graag op korte termijn aan een betrouwbare en adequate taxatie van uw vastgoed. Dit doen we onder andere voor bedrijven, financiële, overheids- en zorginstellingen, beleggers van woningen en commercieel vastgoed, ontwikkelaars en woningcorporaties, met de volgende doeleinden:

  • (Her)financiering
  • Aan- of verkoop
  • Jaarverslaglegging
  • Second Opinion
  • Successie / Nalatenschap
  • Vaststellen markthuur
  • Fiscale doeleinden

Ondersteuning bij complexe vraagstukken

Onze consultants adviseren daarnaast bij complexe vastgoed- en taxatievraagstukken. Denk hierbij aan een due diligence-traject, de aankoop van beleggingsobject(en), een quick scan van uw vastgoedportefeuille, advisering omtrent erfpachtkwesties en een marktanalyse voor het vaststellen van de markthuur. Dit doen zij door samen met u alle beschikbare informatie boven tafel te krijgen, om zo een concreet advies op maat te kunnen geven.

Gecertificeerd en gevalideerd

Onze taxaties worden uitgevoerd volgens de richtlijnen van International Valuation Standards (IVS) en/of European Valuation Standards (EVS). De taxaties voldoen aan de eisen van het Nederlands Register van Vastgoed Taxateurs (NRVT) en worden onderbouwd met kennis en data over de vastgoedmarkt, op basis van gevalideerde rapporten van onder andere het Taxatie Management Instituut.

Wilt u een taxatie laten uitvoeren en zoekt u advies?

Neem dan contact met ons op of mail naar taxaties@basis.nl. Wilt u direct een taxatieofferte voor (her)financieringsdoeleinden? Vul dan onderstaand formulier in, zodat wij binnen 24 uur per mail een offerte kunnen sturen. Voor andere taxatiedoeleinden helpen we u graag persoonlijk verder.

Jan Kees Hoogendoorn MSc MSRE RT
Sacha Boluyt
Taxatie offerte aanvragen

U kunt een digitale taxatieofferte aanvragen voor (her)financieringsdoeleinden door de onderstaande velden in te vullen. Na verzending van de aanvraag ontvangt u binnen 24 uur per mail een taxatieofferte. Voor andere taxatiedoeleinden staan wij u graag persoonlijk te woord of stuur een mail naar taxaties@basis.nl. Alle vragen behandelen wij uiterst vertrouwelijk.