Heronderhandelingen

Heronderhandelingen

Wilt u een huurcontract afsluiten met andere voorwaarden of een betere huurprijs? Onze vastgoedexperts geven u graag concreet en realistisch advies.

Afstemmen nieuwe voorwaarden

Bent u tevreden met uw winkel, bedrijfsruimte of kantoorruimte, maar twijfelt u of de huurprijs en de voorwaarden van uw contract nog wel marktconform zijn? Deel dan uw huurovereenkomst met ons. Op basis van 30 jaar ervaring en kennis van heronderhandeling, maken we een beoordeling van uw huidige situatie, houden we uw huurcontract tegen het licht en adviseren we u welke stappen u het beste kunt nemen.

Focus op de lange termijn

Na ons advies nemen we in overleg met u de benodigde vervolgstappen voor de heronderhandeling. We houden hierbij rekening met de lange termijn, zodat de band met uw verhuurder goed blijft. Op de korte termijn zijn we gedreven om het beste eindresultaat voor u te behalen, op een nuchtere, no-nonsense manier. Hierbij houden we u op de hoogte van ontwikkelingen, zodat u precies weet waar u aan toe bent.

Kunnen we u ondersteunen bij de heronderhandeling?

Deel dan vrijblijvend uw huurovereenkomst met ons. We denken namelijk graag met u mee, zodat u voortaan onder betere voorwaarden kunt huren.

Wilt u kennis met ons maken?

Neem contact met ons op!

Contact
  • Concreet en realistisch
  • Deskundig advies
  • Regionale expertise
  • Vastgoedpartner van A tot Z