Advies

Advies

Advies over uw commercieel vastgoed

Onze vastgoedexperts denken graag met u mee op het gebied van (complexe) vastgoedgerelateerde vraagstukken, om samen het meest optimale resultaat te behalen.

Concreet en realistisch advies

Wij helpen u graag bij het beoordelen van de voor uw organisatie meest geschikte bedrijfsruimte. We adviseren over de locatie en de prijs en geven onze visie op de markt. We denken daarnaast met u mee of het bijvoorbeeld wel verstandig is om uw organisatie te verhuizen of een extra vestiging te openen. Twijfelt u tussen kopen en huren? Op basis van uw wensen geven we hierin concreet en realistisch advies, voor het best mogelijke resultaat.

Regionale expertise

We hebben ruim 30 jaar ervaring als vastgoedmakelaar in de Randstad, en delen graag onze kennis over de vastgoedmarkt met u. We kennen de regionale markt en mogelijkheden als geen ander, en adviseren vanuit financieel en juridisch oogpunt welk traject het beste past bij uw specifieke situatie. Door deze persoonlijke aanpak worden we al jarenlang ingeschakeld als adviseur door verschillende bedrijven, instellingen, overheden en particulieren.

Waar kunnen we u mee helpen?

Heeft u een specifieke vraag over uw commercieel vastgoed of wilt u met ons sparren over de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact op.

Wilt u kennis met ons maken?

Neem contact met ons op!

Contact
  • Concreet en realistisch
  • Deskundig advies
  • Regionale expertise
  • Vastgoedpartner van A tot Z