Aanhuur en aankoop

Aanhuur en aankoop

Ons team van vastgoedspecialisten helpt u graag met advies en begeleiding, bij het huren of kopen van een pand dat zo goed mogelijk past bij uw wensen.

De ideale bedrijfsruimte

Bent u op zoek naar een nieuwe vestiging om uw organisatie uit te breiden? Of zoekt u een eerste pand om te kopen of huren? Met onze regionale kennis in de Randstad ondersteunen wij bedrijven, instellingen, overheden én particulieren bij het vinden van het best passende commercieel vastgoed. Denk hierbij aan een kantoor, bedrijfsruimte, winkel, perceel, beleggingsobject, horeca en meer.

Regisseur van de transactie

We handelen namens u als regisseur van het vastgoedtraject: we zetten zelf de benodigde acties uit om het meest optimale eindresultaat te behalen. We bepalen samen de visie, zodat wij de markt voor u kunnen inschatten en het best passende pand kunnen vinden, ook als deze bij een andere makelaar wordt aangeboden. Doordat we in 30 jaar een groot netwerk hebben opgebouwd, kunnen we u de mooiste panden aanbieden voordat ze op de markt zijn. 

Begeleiding van A tot Z

We regelen en begeleiden de bezichtiging, en bij interesse doen we de onderhandeling met de verhuurder of verkoper namens u. We brengen een voorstel uit die past bij uw wensen voor de korte of lange termijn, beoordelen de contracten en stellen bij akkoord de huur- of verkoopovereenkomst op met de best mogelijke voorwaarden. We zijn tijdens het gehele traject actief betrokken, tot aan de oplevering en sleuteloverdracht aan toe.

Ook op zoek naar het best passende commercieel vastgoed?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op, zodat onze vastgoedexperts voor u op zoek kunnen gaan. Bekijk ondertussen ook alvast ons aanbod.

Wilt u kennis met ons maken?

Neem contact met ons op!

Contact
  • Concreet en realistisch
  • Deskundig advies
  • Regionale expertise
  • Vastgoedpartner van A tot Z