Scotch & Soda huurt in Leiden!

Scotch & Soda huurt in Leiden!

Joey de Rooij RT RM

02 februari 2018

Scotch & Soda huurt in Leiden!

Scotch & Soda heeft met Green Real Estate een huurovereenkomst gesloten voor een winkelruimte van ca. 232 m² gelegen aan Aalmarkt 8/a te Leiden.

De winkelruimte is gelegen in de voormalige ‘Aalmarktschool’, waar Suitsupply al gevestigd is. De winkel is verder gelegen in de directe omgeving van de onlangs geopende Catharinasteeg, waar onder andere H & M, Mango en Via Mio recentelijk gevestigd zijn. Verder zijn onder andere Hudson’s Bay, Men At Work, The Sting en Bever Sport in de directe omgeving van het object gelegen.

Het Nederlandse modebedrijf Scotch & Soda is voornemens om de winkel in Leiden in het voorjaar van 2018 te openen. Het modebedrijf heeft meer dan 150 winkels in eigendom. In Nederland exploiteert het bedrijf in zeventien steden één of meerdere Scotch & Soda-winkels. Leiden wordt de achttiende stad met een Scotch & Soda-winkel. Daarnaast worden hun producten in meer dan 8.000 andere warenhuizen en winkels over de hele wereld, en online verkocht.

Basis Bedrijfshuisvesting trad op voor verhuurder, in collegiale samenwerking met CBRE. Kokelenberg & Ouwehand adviseerde de huurder.