PingProperties en Basis Bedrijfshuisvesting gaan de samenwerking aan voor Dutch Tech Campus

PingProperties en Basis Bedrijfshuisvesting gaan de samenwerking aan voor Dutch Tech Campus

David Bentley

02 april 2021

PingProperties en Basis Bedrijfshuisvesting zijn sinds eind 2020 de samenwerking aangegaan inzake de  verhuur van het Dutch Tech Campus te Zoetermeer.

Dutch Tech Campus, dé hotspot voor smart mobility, ICT en e-health & care, is gelegen op het voormalige Siemens complex in het hart van de Randstad, langs de snelweg A12 in Zoetermeer. De campus strekt zich uit over maar liefst 130.000 m² met daarop 10 gebouwen bestaande uit circa 42.000 m² kantoorruimte en hoogwaardige bedrijfs- en logistiekruimte, waar gerenommeerde/ succesvolle technologie bedrijven als Siemens, Reconext, WSAudiology en sinds 1 maart jl. IDEA StatiCa zich hebben gevestigd.

Dutch Tech Campus is daarnaast onderdeel van Dutch Innovation Park. Dutch Tech Campus is uitstekend gelegen op een prominente zichtlocatie direct langs de A12 en op loopafstand van het nieuwe treinstation Lansingerland Zoetermeer.

Wilt u werken in het hart van de technologie met alle denkbare faciliteiten en services binnen handbereik? Voor meer informatie neem gerust contact op met PingProperties of Basis Bedrijfshuisvesting, huren is al mogelijk vanaf 250 m².