Nieuwe huurder Reeuwijkse Poort

Nieuwe huurder Reeuwijkse Poort

David Bentley

05 september 2019

Recent heeft Maartense Fysiotherapie & Training in totaal circa 150 m² praktijkruimte gehuurd. Maartense Fysiotherapie & Training is een fysiotherapeut gespecialiseerd in onder andere Sportfysiotherapie, Mulligan Concept en Medical Taping Concept en heeft voor deze plek gekozen vanwege de goede bereikbaarheid en ruime parkeergelegenheid.

Momenteel is er nog voldoende andere praktijkruimte beschikbaar op de Reeuwijkse Poort welke al beschikbaar is vanaf 50 tot 150 m²  aangrenzend aan de ruimte van Maartense Fysiotherapie & Training dan wel meer op de eerste en tweede etage. De gemeente heeft een positieve grondhouding afgegeven voor een dergelijke vorm van ondernemen op de Reeuwijkse Poort. Al met al dus een goede plek om zorg gerelateerd te ondernemen!

Bent u een zorg aanbieder en wilt u zorg gerelateerd ondernemen? Neem dan contact op met Basis Bedrijfshuisvesting Gouda voor de mogelijkheden, wij voorzien u graag van maatwerk.

De Reeuwijkse Poort in Reeuwijk is een multifunctioneel complex gelegen op een zeer centrale locatie in de Randstad. Het complex biedt ruimte voor kantoren, winkels, zorg gerelateerd ondernemen en ondersteunde horeca.