Diverse units verkocht- Project Interhof Gouwepark

Diverse units verkocht- Project Interhof Gouwepark

Kees Verhoeff RT RM

28 mei 2019

De bouw van nieuwbouwontwikkeling Interhof op het Gouwepark is in de laatste fase beland. Juni a.s. zal de bouw gereed zijn en momenteel worden de binnenkant en laatste delen van de buitengevels afgewerkt.

De units, die toekomstbestendig worden gebouwd, hebben een uitzonderlijk hoge isolatiewaarde, geen gasaansluiting en worden verwarmd middels een warmtepomp. Via de optie zonnepanelen is er een situatie van nul op de meter te creëren.

De afgelopen maand zijn er 6 units verkocht. Momenteel zijn er nog maar 5 units beschikbaar met een oppervlakte vanaf 217 m² tot 320 m². De units worden uitgevoerd met een gedeeltelijke verdiepingsvloer en zijn gelegen op een A-locatie op bedrijventerrein Gouwepark. Goed zichtbaar ten opzichte van de provinciale weg en Gouwepark is vanwege de schuifpoort in de avonden uitsluitend toegankelijk voor op het bedrijventerrein gevestigde ondernemers. Veiligheid is dus gegarandeerd. De units zijn zowel voor eigenaar-zelfgebruikers als voor beleggers interessant. Tevens zijn er goede financieringsmogelijkheden. 

Voor nadere informatie: Kees Verhoeff van Basis Bedrijfshuisvesting Gouda (0182-525700; k.verhoeff@basis.nl).