Diverse nieuwe huurders en huurverlengingen op de Reeuwijkse Poort

Diverse nieuwe huurders en huurverlengingen op de Reeuwijkse Poort

Kees Verhoeff RT RM

10 juli 2019

De Reeuwijkse Poort in Reeuwijk is centraal gelegen in de Randstad, in het Groene Hart, langs de A12 en dicht bij de Reeuwijkse Plassen. Het is een multifunctioneel complex dat ruimte biedt voor kantoren, winkels en ondersteunende horeca in een zakelijke omgeving met voldoende groen op loopafstand en mogelijkheden om te ontspannen.

Recent zijn vier nieuwe huurders verwelkomd die in totaal circa 2.000 m² hebben gehuurd. Het betreft de volgende huurders: Bocx Interiors, een meubelleverancier voor heerlijk zitten en relaxen, Belisol, een bedrijf in buiten deuren en kozijnen, FlexOffiZ, welke organisatie flexibele kantoorruimte verhuurd vanaf € 300,- per maand en de horeca ondernemer Dryve Market. Dryve Market faciliteert de huurders op de Reeuwijkse Poort op het gebied van koffie en lunch.

Tevens hebben recent diverse huurders hun huurovereenkomst verlengd, het betreft de volgende huurders: Cito Benelux (industriële elektrotechniek, automatisering en IT), Hennekes (maatwerk bureaustoelen), CAG Amned (adviesbureau op het gebied van water, klimaat, energiegebruik en veiligheid) en Keukenmaxx (keukenshowroom). Totaal is met deze huurverlengingen een oppervlakte gemoeid van 4.000 m².

Ook benieuwd naar ondernemen op deze zeer goed bereikbare locatie? Neem dan gerust contact met ons op. Huren is al mogelijk vanaf 25 m² en in parkeren is in deze groene omgeving zeer uitgebreid voorzien.