Divast B.V. koopt kantoorpand Dunavie

Divast B.V. koopt kantoorpand Dunavie

Joey de Rooij RT RM

08 december 2017

In maart 2017 verliet Dunavie één van haar kantoorpanden aan Boslaan 2/a te Katwijk. Vanaf dat moment zijn de medewerkers van de woningcorporatie onder één dak gaan samenwerken in het vernieuwde kantoorpand aan Ambachtsweg 16 te Katwijk. Dirk van der Plas van Divast B.V. heeft inmiddels als koper het voorlopige koopcontract getekend.

Onder begeleiding van Basis Bedrijfshuisvesting B.V. is er enkele maanden geleden een verkoopprocedure opgestart. Belangstellenden konden via een dataroom op de website http://www.basis.nl/ verkoopinformatie opvragen over het pand. Vervolgens heeft Basis Bedrijfshuisvesting B.V. het onroerend goed met meerdere kandidaat kopers bezichtigd.

Geïnteresseerden die vervolgens een bod wilden uitbrengen, konden dit uiterlijk op 16 oktober jl. middels een verkoop bij inschrijving doen via Verhees Notarissen N.V. te Rijnsburg. Divast B.V. zal per 29 december aanstaande het pand definitief verwerven.

Divast B.V. heeft plannen om het kantoorgebouw te transformeren tot meerdere ruime appartementen met ruime berging en enkele parkeerplaatsen. De bijzondere locatie in Katwijk aan Zee en het feit dat de appartementen op de begane grond zullen worden gerealiseerd, zullen naar verwachting veel kopers interesseren.