Basis op nummer 1 van regionale top 10 in PropertyNL Magazine

PropertyNL is hét maandelijkse magazine voor vastgoedprofessionals met nieuws, achtergronden, opinies en interviews met deskundigen. Het magazine is niet alleen in print te lezen, maar ook digitaal beschikbaar. In de nieuwste editie stelt PropertyNL toplijsten van makelaars op. Daarin staat Basis onder andere op de eerste plek van de top-10 bedrijfsmakelaars in de regio Rijnland.

Top-10 winkelruimtes groter dan 200m²
Basis staat landelijk op de 10e plek bij de verhuur van winkelruimtes die groter dan 200 m² zijn. Vorig jaar verhuurde Basis circa 24.710 m² aan winkelruimtes.

Top-10 kleine transacties
Op de huurmarkt zijn kleine transacties steeds belangrijker. Basis staat landelijk op de 5e plek. Het gaat in deze categorie om de verhuur van kleinere bedrijfspanden.

Top-101 makelaars “overall”
Basis staat op een mooie 17e plek in de top-101 makelaars op de gebruikersmarkt.

Lokale helden steeds belangrijker
De PropertyNL top-101 makelaars laat op de gebruikersmarkt van het commercieel vastgoed een nieuwe trend zien: lokale helden (zoals Basis) worden steeds belangrijker. De beleggingsmarkt commercieel vastgoed wordt juist meer gedomineerd door internationale aanbieders.

Top-10 bedrijfsmakelaars in Rijnland
In de regio Rijnland (bestaande uit 14 gemeentes in de provincie Zuid-Holland) en omgeving staat Basis Bedrijfshuisvesting veruit op de eerste plek. Dit laat goed zien dat Basis in deze regio marktleider is.

Lees hier het hele bericht in PropertyNL.