Basis Bedrijfshuisvesting voor de 11e keer op rij nummer 1 van regio Rijnland in PropertyNL Magazine én in de landelijke top 10 voor bedrijfsruimte en winkelruimte

Basis Bedrijfshuisvesting voor de 11e keer op rij nummer 1 van regio Rijnland in PropertyNL Magazine én in de landelijke top 10 voor bedrijfsruimte en winkelruimte

Joey de Rooij RT RM

06 maart 2019

PropertyNL is hét maandelijkse magazine voor vastgoedprofessionals met nieuws, achtergronden, opinies en interviews met deskundigen. Het magazine is niet alleen in print te lezen, maar ook digitaal beschikbaar. In de nieuwste editie stelt PropertyNL toplijsten van makelaars op. Basis voert de lijsten aan. Basis staat op de eerste plek van de top-10 bedrijfsmakelaars in de regio Agglomeratie Leiden / Bollenstreek én Oost Zuid-Holland voor zowel bedrijfsruimte, kantoorruimte als winkelruimte.

REGIONAAL

Top-10 bedrijfsmakelaars in Agglomeratie Leiden / Bollenstreek

In deze regio staat Basis Bedrijfshuisvesting fier op de eerste plek voor zowel bedrijfsruimte, kantoorruimte als winkelruimte. Dit laat goed zien dat Basis in deze regio marktleider is.

Top-10 bedrijfsmakelaars in agglomeratie Oost Zuid-Holland

In deze regio, waar de kantoren Alphen aan den Rijn en Gouda actief zijn, staat Basis Bedrijfshuisvesting tevens op de eerste plek in de diverse ratings en is in deze regio tevens marktleider.

LANDELIJK

Top-10 bedrijfsruimte

Basis staat landelijk op de 7e plek bij de verhuur van bedrijfsruimte. Vorig jaar verhuurde Basis maar liefst 141.587 m² aan bedrijfsruimte.

Top-10 winkelruimte

Basis staat landelijk op de 10e plek bij de verhuur van winkelruimte. Vorig jaar verhuurde Basis ruim 20.000 m² aan winkelruimte.

Top-25 kantoorruimte

Basis staat landelijk op de 24e plek bij de verhuur van kantoorruimte. Vorig jaar verhuurde Basis ruim 28.000 m² aan kantoorruimte.

Basis Bedrijfshuisvesting bedankt haar opdrachtgevers voor het vertrouwen om hun vastgoed te mogen verkopen, verhuren, taxeren en beheren.