Basis Bedrijfshuisvesting voor de 10e keer op rij nummer 1 van regio Rijnland in PropertyNL Magazine

Basis Bedrijfshuisvesting voor de 10e keer op rij nummer 1 van regio Rijnland in PropertyNL Magazine

Joey de Rooij RT RM

12 maart 2018

PropertyNL is hét maandelijkse magazine voor vastgoedprofessionals met nieuws, achtergronden, opinies en interviews met deskundigen. Het magazine is niet alleen in print te lezen, maar ook digitaal beschikbaar. In de nieuwste editie stelt PropertyNL toplijsten van makelaars op. Daarin staat Basis onder andere op de eerste plek van de top-10 bedrijfsmakelaars in de regio Agglomeratie Leiden / Bollenstreek.

Top-101 makelaars “overall”
Basis staat op een mooie 18e plek in de top-101 makelaars op de gebruikersmarkt.

Top-20 beleggingen
Basis Bedrijfshuisvesting is flink gestegen binnen de PropertyNL Top-50 vastgoedadviseurs beleggingen. Basis staat namelijk op de 20e plek met een transactievolume van ruim 100 miljoen. Het gaat in deze categorie om de verkoop/aankoop van beleggingsobjecten.

Top-15 bedrijfsruimte
Basis staat landelijk op de 13e plek bij de verhuur van bedrijfsruimte. Vorig jaar verhuurde Basis circa 62.000 m² aan bedrijfsruimte.

Top-15 winkelruimte
Basis staat landelijk op de 14e plek bij de verhuur van winkelruimte. Vorig jaar verhuurde Basis circa 13.000 m² aan winkelruimte.

Top-10 bedrijfsmakelaars in Agglomeratie Leiden / Bollenstreek
In deze regio staat Basis Bedrijfshuisvesting duidelijk op de eerste plek. Dit laat goed zien dat Basis in deze regio marktleider is.

Verder staat Basis Bedrijfshuisvesting met haar drie kantoren wederom veruit op nummer 1 in het gebied Rijnland (bestaande uit 14 gemeenten in de provincie Zuid-Holland en omgeving) en tevens in het gebied ‘Zuid Holland Zuid – Oost’. Deze ranglijsten zullen op korte termijn door PropertyNL worden gepubliceerd.

Lokale helden steeds belangrijker
De PropertyNL top-101 makelaars laat op de gebruikersmarkt van het commercieel vastgoed een nieuwe trend zien: lokale helden (zoals Basis) worden steeds belangrijker.

Bron: PropertyNL