Basis Bedrijfshuisvesting neemt Goedhart Bedrijfsmakelaars en Taxateurs over

Basis Bedrijfshuisvesting neemt Goedhart Bedrijfsmakelaars en Taxateurs over

Mr Dick Heesen

20 september 2017

Krachtenbundeling versterkt koppositie in commercieel vastgoed

Basis Bedrijfshuisvesting neemt Goedhart Bedrijfsmakelaars & Taxateurs over

Twee grote spelers op de regionale vastgoedmarkt verenigen hun krachten. Basis Bedrijfshuisvesting neemt per 1 oktober 2017 Goedhart Bedrijfsmakelaars & Taxateurs over. Beide ondernemingen zijn al meer dan dertig jaar actief als bedrijfsmakelaar in de Randstad. Met deze strategische stap bezegelen bedrijfsmakelaars Dick Heesen en Nick van Leeuwen de onbetwiste nummer 1-positie in commercieel onroerend goed.  
 

Van concurrent naar partner

Met drie vestigingen in Leiden, Alphen aan den Rijn en Gouda is Basis Bedrijfshuisvesting al negen jaar marktleider in de regio Rijnland. De toevoeging van het netwerk en de marktkennis van Goedhart Bedrijfsmakelaars & Taxateurs draagt bij aan de continuïteit van die positie. Dick Heesen, partner van Basis Bedrijfshuisvesting, vertelt: “Als concurrenten kwamen Nick en ik elkaar uiteraard geregeld tegen. Wat wij in elkaar herkennen, is de gedrevenheid om voor iedere klant tot een passende match te komen. Dat vergt soms een lange adem, maar daarover beschikken wij allebei. Koppel dat aan het netwerk en de kennis die onze bedrijven hebben opgebouwd en er tekent zich een logische optelsom af. Als partners kunnen wij simpelweg meer voor onze klanten en voor elkaar betekenen dan als concurrenten.” 
 

Eén naam, één gezicht

Na de overname zullen beide partners opereren onder één label: Basis Bedrijfshuisvesting. Voor Nick van Leeuwen vormt dat geen enkel probleem: “Basis Bedrijfshuisvesting staat bekend om zijn grote netwerk. Het is een klinkende naam in de markt en die dragen wij straks met ons gebruikelijke enthousiasme uit. Net als Basis hebben wij ons altijd breder gepositioneerd in de markt. Naast onze core business in de bemiddeling voor bedrijfshuisvesting verzorgen wij ook taxaties en stellen wij ons op als sparringpartner voor onze klanten.”
“Het is die brede blik,” besluit Dick Heesen, “waardoor Basis steeds voorop blijft lopen in de markt. Klanten vertrouwen op onze expertise, ons netwerk en onze daadkracht. Dat was al zo voor de overname, maar dat zal na 1 oktober alleen maar méér gelden. De uitdaging om die koppositie te behouden en nog meer voor onze klanten te betekenen, gaan wij graag met elkaar aan.”