Basis Bedrijfshuisvesting regionaal voor 9e keer nummer 1 in Top-101 Makelaars PropertyNL

Recent heeft PropertyNL haar jaarlijkse Top-101 Makelaars uitgebracht. Dit jaar mogen wij ons voor de 9e keer de nummer 1 van regio Rijnland en omgeving noemen. Landelijk zijn wij dit jaar geëindigd op de 12e plaats. Wat betreft verhuur van winkel- en bedrijfsruimte staan we op de 10e plek.   

Basis Bedrijfshuisvesting bestaat al ruim 30 jaar. De regionale bedrijfsmakelaar heeft vestigingen in Leiden, Alphen aan den Rijn en Gouda en is in zowel de bedrijfsruimte, kantoorruimte als winkels actief. Partners Mark van Burken, Sander Zwaan, Dick Heesen en Jan-Jeroen Schaap zijn met 12 collega’s vooral actief in deze regio. Oprichter Paul van der Plas kwam vorig jaar onverwacht te overlijden. Hij had de jaren ervoor de leiding al geleidelijk overgedragen aan Van Burken, Zwaan en Heesen. Basis adviseerde onder meer bij de verhuur van een 5.000 m² groot bedrijfscomplex aan de Eikenlaan in Alphen en diverse winkelunits in Gouda.

Top-10 winkelruimtes groter dan 200 m² en bedrijfsruimtes groter dan 500 m² Naast de vele kleine transacties met betrekking tot winkels, kantoren en bedrijfsruimtes, staat Basis landelijk op de 10e plek bij de verhuur van winkelruimtes groter dan 200 m² en bedrijfsruimtes groter dan 500 m².

 

Bron: PropertyNL

   Deel dit artikel op linkedin